De enige competitie die echt telt

Join.
Compete.
Win.

Een online en live competitie met een seizoen van 6 online en 2 live events. Een heel seizoen lang, elke maand één event op je eigen niveau in je eigen box.

Reglement en uitleg

De enige competitie die telt

Placement

Met het Placement Event wordt jij ingedeeld in één van de vijf divisies. Dit Event is voor alle divisies gelijk en telt gelijk mee op het Leaderboard. Hoe beter je scoort, hoe hoger de divisie waarin je geplaatst wordt.

De overige vijf Events worden op het niveau van jouw divisie aangepast. Je strijdt op het leaderboard alleen tegen deelnemers in jouw divisie.

Tweede helft

Doe je alleen de tweede helft van het seizoen mee? Dan doe je dezelfde Placement (Event 1a en 1b) om ingedeeld te worden in een divisie. Check de placement hier! Daarna doe je Event 4-5-6 mee op het leaderboard.

De deadline voor het uitvoeren en loggen van de Placement is 1 februari 2020. Wil je kans maken op de prijzen en deelname aan de Zomerspelen, dan moet je je workouts filmen en een link toevoegen bij het loggen van je score.

De enige competitie die telt

6 maanden

Placement Event 1 – 1 augustus t/m 26 september
Event 2 – 7 t/m 14 november
Event 3 – 5 t/m 12 december
Winterspelen 11 januari @ Brabanthallen
Event 4 – 6 t/m 13 februari
Event 5 – 5 t/m 12 maart
Event 6 – 7 t/m 14 april
Zomerspelen 16 mei 20 juni @ Brabanthallen

2 Live events in 1 seizoen

Live events

De top 20 atleten uit elke divisie na de eerste 3 online events worden uitgenodigd voor de live Winterspelen. De top 20 atleten uit elke divisie van de laatste 3 online events worden uitgenodigd voor de live Zomerspelen. Voor de teens geldt dat de top 10 naar de Spelen mag.

Wil je kans maken op een plek op de Spelen, dan moet je al je workouts filmen en de link uploaden bij het invoeren van je score in de app! Zonder video geen invite!

Eerlijke divisies op jouw niveau

5 Divisies

De competitie kent 5 niveaus van deelname, namelijk:
– Platinum
– Gold
– Silver
– Bronze
– Iron
Door middel van het Placement Event word je in een divisie geplaatst. Je kan dus niet zelf kiezen.

Na de placement krijgt iedere divisie zijn eigen versie van het Event. Ook heeft elke divisie een eigen leaderboard.

Een divisie voor tieners

Ben je tussen de 12 – 15 jaar?

Dit jaar introduceren we één divisie voor alle teens. Ben je tussen de 12 en 15 jaar? Koop dan met volledige goedkeuring van je ouders je ‘seizoen teen ticket!’ Teens krijgen hun eigen versie van ieder Event en strijden tegen elkaar op het Teens Leaderboard.

Op zoek naar de fitste box

Box League

Ook dit jaar zijn er prijzen te verdienen in de Box League! 6 events lang verzamel je punten voor jouw box. Hoe meer deelnemers, hoe groter de kans om de fitste box te worden. De box met de meeste punten aan het eind van het seizoen wint een GorillaGrip voucher t.w.v. €1000. Voor de runner-ups valt er een voucher t.w.v. €500 en €250 te winnen. Check de spelregels in ons reglement.

De enige competitie die echt telt

Join.
Compete.
Win.