Zomerspelen.

Op deze pagina vind je alle informatie over Plan A en B voor de Zomerspelen 2021

Beste atleet,

Sinds het nieuws dat evenementen aan nieuwe strenge eisen moeten voldoen zijn wij gelijk aan het werk gegaan om te kijken wat dit voor ons zou betekenen. Helaas is het allemaal nog vrij onduidelijk en vrij onzeker. Halverwege augustus komt de overheid met een update maar het is absoluut niet zeker welke kant het op zal gaan. Worden de maatregelen strenger, gaat men versoepelen, wij hebben geen idee. De maatregelen zoals ze nu zijn maken het echter onmogelijk voor ons om de Zomerspelen te organiseren.

Wij hebben daarom gekeken naar meerdere scenario’s en hier contact over gehad met de Brabanthallen die weer in contact staan met de gemeente Den Bosch. Op dit moment zijn er twee scenario’s. Scenario A en B.

Let op, WIJ HOPEN OP PLAN A en gaan hier ook vanuit maar zijn op deze manier voorbereid op PLAN B. Dat betekent ook dat wij de invites gaan versturen na het bekend maken van het definitieve leaderboard en dat de ticketsale voor de toeschouwers ook open gaat. Wij hopen op jullie begrip en hopen jullie 28 en 29 augustus in Den Bosch te mogen ontvangen!

Peter Kramer

ZOMERSPELEN PLAN A EN B