Met trots presenteren wij onze

Sponsors

GorillaGrip is een Nederlandse producent van strength en conditioning equipment en groothandel in sport artikelen. GorillaGrip is een echt Hollands fabricaat, gemaakt in eigen beheer en volgens de hoogste kwaliteitseisen. De productie voldoet aan de ‘offshore-norm’. Dat wil zeggen, er wordt op dezelfde manier geproduceerd als voor de offshore. Een garantie voor robuuste, hoogwaardige installaties met een lange levensduur. GorillaGrip staat voor eerlijk en betrouwbaar. Typical Dutch.

We don’t fear competition!

NOCCO is een smakelijke functionele drank die is ontwikkeld door de Zweedse gezondheids- en sport georiënteerde onderneming genaamd No Carbs Company. No Carbs Company lanceerde het eerste product in december 2014 en is vandaag beschikbaar in 31 landen. NOCCO BCAA bevat BCAA (vertakte aminozuren), groene thee-extract, cafeïne en zes verschillende vitamines. NOCCO BCAA is beschikbaar in zes heerlijke smaken met koolzuur: Miami Strawberry, Caribbean, Tropical, Peer en Perzik. Alle NOCCO BCAA producten zijn suiker vrij.

Are you NOCCO enough?

What’ Sup!
Wij houden van sport, van doelen behalen, en van nieuwe records zetten. En het liefst zo snel mogelijk natuurlijk. Jij ook? Supspace is voor iedereen die het meeste uit een gezonde levensstijl wil halen. We zetten onze expertise in om het jou makkelijk te maken snel de juiste producten te vinden die bij je doelen passen, en we laten je gelijk zien hoe je ze het beste in kan zetten. Onze ongeëvenaarde focus op jouw succes combineren we met een uitgebreid assortiment dat we altijd verrassend en up-to-date houden met de laatste innovaties op het gebied van sportvoeding. Met duidelijke en transparante productinformatie zorgen we ervoor dat je precies vindt wat bij je past.

What’ Sup!

WE STRIVE TO PROVIDE THE BEST SERVICE POSSIBLE
In our search we are constantly looking for the best and newest products available, and we have these products tested by our own athletes team!
Then you know for sure that you have the best product and you no longer have to think about it. The best product does not always mean the most expensive product. We are looking for the ultimate price / quality ratio.

CF BRACES

Mijn naam is Michal en ik kom oorspronkelijk uit Tsjechië. Van jongs af aan heb ik een tennisdroom gehad die o.a. door blessures helaas niet is uitgekomen. Naast tennis hou ik me nu bezig met Crossfit, fitness en To Impress. Wij leveren o.a. bedrukte (sport)kleding, merchandise en promotieartikelen. Met mijn ervaring help ik je graag verder!

To Impress

Dit is de vloer waar we naar verlangen. De vloer waar we op strijden, op zweten. De vloer waar we te keer gaan, de judge tegen spreken, onze frustratie uiten en ons geluk op vieren. De vloer die nooit mee beweegt wanneer we ten aarde storten. De vloer waar we winnen, verliezen, alles geven, dromen, vechten, aanvallen en ons zelf op verliezen. De vloer die ons alles is. Onze competitie vloer.

Bosrubber

De Assault Fitness AirBike is ontworpen door een gedreven team van ontwikkelaars uit de functional fitness wereld. Op basis van constante feedback van enthousiaste club- en boxeigenaren, personal trainers en fysiotherapeuten. De Assault AirBike is zonder uitzondering de beste en meest functionele airbike die op de markt verkrijgbaar is.

Sport Supplier

Vanuit passie gedreven weightlifting coaching voor elke weightlifter. Of je nu een beginner bent of iemand die al langer met de sport bezig is. Wij helpen jou bij het bereiken van jouw weightlifting doelen!

Get Under The Bar

De enige competitie die telt

Sponsor
worden?

Neem contact met ons op