Sponsors.

 

 

GorillaGrip is een Nederlandse producent van strength en conditioning equipment en groothandel in sport artikelen. GorillaGrip is een echt Hollands fabricaat, gemaakt in eigen beheer en volgens de hoogste kwaliteitseisen. De productie voldoet aan de ‘offshore-norm’. Dat wil zeggen, er wordt op dezelfde manier geproduceerd als voor de offshore. Een garantie voor robuuste, hoogwaardige installaties met een lange levensduur. GorillaGrip staat voor eerlijk en betrouwbaar. Typical Dutch.

We don’t fear competition!

NOCCO is een smakelijke functionele drank die is ontwikkeld door de Zweedse gezondheids- en sport georiënteerde onderneming genaamd No Carbs Company. No Carbs Company lanceerde het eerste product in december 2014 en is vandaag beschikbaar in 31 landen. NOCCO BCAA bevat BCAA (vertakte aminozuren), groene thee-extract, cafeïne en zes verschillende vitamines. NOCCO BCAA is beschikbaar in zes heerlijke smaken met koolzuur: Miami Strawberry, Caribbean, Tropical, Peer en Perzik. Alle NOCCO BCAA producten zijn suiker vrij.

Are you NOCCO enough?

XXL Nutrition staat al jaren bekend om het grote aanbod supplementen. Waarbij kwaliteit en innovatie voor ons de hoogste prioriteit hebben. Alleen de beste grondstoffen worden gebruikt voor onze producten. Zo is XXL Nutrition een begrip geworden onder zowel professionele als recreatieve sporters. Producten als whey proteïne, creatine, aminozuren, weightgainer, pre workout en natuurlijk onze sportkleding worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Naast het uitgebreide assortiment biedt XXL Nutrition alle voordelen op het gebied van veilig betalen, bezorging en het retourneren van artikelen.

De grootste in sportvoeding.

WE STRIVE TO PROVIDE THE BEST SERVICE POSSIBLE
In our search we are constantly looking for the best and newest products available, and we have these products tested by our own athletes team!
Then you know for sure that you have the best product and you no longer have to think about it. The best product does not always mean the most expensive product. We are looking for the ultimate price / quality ratio.

CF BRACES

Mijn naam is Michal en ik kom oorspronkelijk uit Tsjechië. Van jongs af aan heb ik een tennisdroom gehad die o.a. door blessures helaas niet is uitgekomen. Naast tennis hou ik me nu bezig met Crossfit, fitness en To Impress. Wij leveren o.a. bedrukte (sport)kleding, merchandise en promotieartikelen. Met mijn ervaring help ik je graag verder!

To Impress

Dit is de vloer waar we naar verlangen. De vloer waar we op strijden, op zweten. De vloer waar we te keer gaan, de judge tegen spreken, onze frustratie uiten en ons geluk op vieren. De vloer die nooit mee beweegt wanneer we ten aarde storten. De vloer waar we winnen, verliezen, alles geven, dromen, vechten, aanvallen en ons zelf op verliezen. De vloer die ons alles is. Onze competitie vloer.

Bosrubber

De Assault Fitness AirBike is ontworpen door een gedreven team van ontwikkelaars uit de functional fitness wereld. Op basis van constante feedback van enthousiaste club- en boxeigenaren, personal trainers en fysiotherapeuten. De Assault AirBike is zonder uitzondering de beste en meest functionele airbike die op de markt verkrijgbaar is.

Sport Supplier

Unlock your Mental Game
Als atleet probeer je altijd je beste prestatie te leveren. Door de vele uren in de gym ben je in staat om jezelf constant te verbeteren en fysiek te groeien. Maar wat doe jij om jezelf ook mentaal te verbeteren? In onze seminars en online trainingen leer je de 8 essentiële mentale vaardigheden die jou als atleet helpen om barrières te doorbreken en de volgende stap te zetten. The Fortitude Company is opgericht door Mats & Tjarko. Wij combineren onze jarenlange Special Forces ervaring met onze achtergrond in de psychologie en het onderwijs. Je mentaal als atleet verbeteren? Let’s go!

Improve your mental game

Fuel for Athletes
Performance Caffeine is dé all natural pre-performance fuel voor atleten. De koffie bestaat uit 100% Robusta bonen en 0% bullshit: tot wel 3x zoveel caffeine dan een normale koffie en it’s all natural! 0% bullshit aan ongezonde of synthetische additieven. Klaar om jezelf te fuelen met hoogwaardige en sterke koffie?

LET’S CAFFEINATE!

Concept2 is een fabrikant van uitrusting voor functional fitness. Het bedrijf is waarschijnlijk het best bekend om haar indoor-roeier of ergometer, die gevonden kan worden in bijna alle sportscholen/fitnesscentra en wordt beschouwd als de standaard opleidingsmachine voor roeiers. Daarnaast heeft Concept2 ook een indoor Ski en Bike.

LET’S MOVE!

De enige competitie die telt

Sponsor
worden?

Neem contact met ons op