Sponsors.

 

 

GorillaGrip is een Nederlandse producent van strength en conditioning equipment en groothandel in sport artikelen. GorillaGrip is een echt Hollands fabricaat, gemaakt in eigen beheer en volgens de hoogste kwaliteitseisen. De productie voldoet aan de ‘offshore-norm’. Dat wil zeggen, er wordt op dezelfde manier geproduceerd als voor de offshore. Een garantie voor robuuste, hoogwaardige installaties met een lange levensduur. GorillaGrip staat voor eerlijk en betrouwbaar. Typical Dutch.

We don’t fear competition!

Mijn naam is Michal en ik kom oorspronkelijk uit Tsjechië. Van jongs af aan heb ik een tennisdroom gehad die o.a. door blessures helaas niet is uitgekomen. Naast tennis hou ik me nu bezig met Crossfit, fitness en To Impress. Wij leveren o.a. bedrukte (sport)kleding, merchandise en promotieartikelen. Met mijn ervaring help ik je graag verder!

To Impress

Dit is de vloer waar we naar verlangen. De vloer waar we op strijden, op zweten. De vloer waar we te keer gaan, de judge tegen spreken, onze frustratie uiten en ons geluk op vieren. De vloer die nooit mee beweegt wanneer we ten aarde storten. De vloer waar we winnen, verliezen, alles geven, dromen, vechten, aanvallen en ons zelf op verliezen. De vloer die ons alles is. Onze competitie vloer.

Bosrubber

De Assault Fitness AirBike is ontworpen door een gedreven team van ontwikkelaars uit de functional fitness wereld. Op basis van constante feedback van enthousiaste club- en boxeigenaren, personal trainers en fysiotherapeuten. De Assault AirBike is zonder uitzondering de beste en meest functionele airbike die op de markt verkrijgbaar is.

Sport Supplier

Concept2 is een fabrikant van uitrusting voor functional fitness. Het bedrijf is waarschijnlijk het best bekend om haar indoor-roeier of ergometer, die gevonden kan worden in bijna alle sportscholen/fitnesscentra en wordt beschouwd als de standaard opleidingsmachine voor roeiers. Daarnaast heeft Concept2 ook een indoor Ski en Bike.

LET’S MOVE!

 

VAYA is a clothing brand for people with an active lifestyle. VAYA is specially designed for and by athletes. The fit is important, as is the comfort of your sportswear. VAYA stands for colorful, striking and special. You can recognize us by nice prints and cool colors. All shorts, leggings and bras are designed completely by us. Every detail is special. From tags to stitching, from prints to fabric. Each element is designed with purpose.

CHECK IT OUT!

De enige competitie die telt

Sponsor
worden?

Neem contact met ons op