Official
Leaderboard.

Check hier jouw ranking in het klassement van The Nationals Seizoen 3

The Nationals Seizoen 3 heeft drie verschillende leaderboarden

Het Overall Leaderboard: dit is het leaderboard van Event 1 t/m 6. Alle scores tellen mee. De atleten die na zes events bovenaan het overall leaderboard staan winnen seizoen 3 van The Nationals en krijgen een leuke prijs op de Zomerspelen.

Het Winterspelen Leaderboard: dit is het leaderboard van Event 1 t/m 3. Event 4 t/m 6 tellen niet mee op dit leaderboard. Na Event 3 krijgt de top 3 van het Winterspelen Leaderboard de Blokprijzen uitgereikt op de Winterspelen. Ook wordt op basis van dit leaderboard de top 20 uitgenodigd voor de Winterspelen.

Het Zomerspelen Leaderboard: dit is het leaderboard van Event 4 t/m 6. Event 1 t/m 3 tellen niet mee op dit leaderboard. Na Event 6 krijgt de top 3 van het Zomerspelen Leaderboard de Blokprijzen uitgereikt op de Zomerspelen. Ook wordt op basis van dit leaderboard de top 20 uitgenodigd voor de Zomerspelen.

Let op: wil je kans maken op de prijzen en uitgenodigd worden voor de Spelen, dan dien je al je workouts te filmen en een werkende link toe te voegen bij het uploaden van je score. Zonder video geen invite!

Op zoek naar de fitste box

Box League

Ook dit jaar zijn er prijzen te verdienen in de Box League! 6 events lang verzamel je punten voor jouw box. Hoe meer deelnemers, hoe groter de kans om de fitste box te worden. De box met de meeste punten aan het eind van het seizoen wint een GorillaGrip voucher t.w.v. €1000. Voor de runner-ups valt er een voucher t.w.v. €500 en €250 te winnen. Check de spelregels in ons reglement.

Box League Leaderboard

De enige competitie die telt

Join.
Compete
Win