Heb je een vraag?

Veelgestelde vragen

Reglement en uitleg

De inschrijving voor het vierde seizoen zal in augustus 2020 opengaan.

Ben je tussen de 12 en 15 jaar? Dan mag jij een Teen ticket kopen en zul je strijden in de Teens divisie. Iedereen vanaf 16 jaar, kan een regulier ticket kopen.

Door middel van je score op Placement Event 1B en 1B wordt je ingedeeld in één van de vijf divisies. Hoe hoger je scoort, hoe hoger de divisie waar je in geplaatst zal worden. Zo houden we de competitie eerlijk en strijd je altijd tegen atleten van gelijk niveau.

Tieners doen het Placement Event voor het leaderboard, maar zullen automatisch in de Teens Divisie geplaatst worden.

De top 20 van elke divisie wordt op basis van hun ranking na online Event 1-2-3-4 uitgenodigd voor de Zomerspelen. Je moet al je Events hebben gefilmd om uitgenodigd te worden voor de Spelen.

Op basis van alle Events worden prijzen verdeeld. Wil je in aanmerking komen voor prijzen en een ticket naar de Spelen? Film dan al je Events.

Ja, iedereen heeft een judge nodig om te controleren of de herhalingen volgens de standaarden worden gemaakt.

Placement Event 1 – 5 november 2020 t/m 3 december 2020
Event 2 – 7 t/m 14 januari 2021
Event 3 – 4 t/m 11 februari 2021
Event 4 – 4 t/m 11 maart 2021
Zomerspelen – To Be Announced

Met ”niet afzetten” bedoelen wij dat je geen Jumping Pull-up of Jumping Chest to Bar mag maken. Als jij een box gebruikt om in het rek te komen, daarna je beweging start met gestrekte armen en niet afzet van de box, is het volledig toegestaan om een of twee boxen te gebruiken.

Je kunt je score loggen in The Nationals App. Kijk op onze homepage voor de downloadlink.

Vanaf de release heb jij 8 dagen de tijd om het Event te doen en je score te loggen in The Nationals App. Je kunt je score loggen tot en met de donderdag 23:59 uur.

Ja, je score zal gewoon meetellen op het leaderboard, maar zonder video kom je niet in aanmerking voor prijzen of een ticket naar de Spelen.

Stuur ons vóór de deadline jouw scores via https://jointhenationals.com/wijziging-score/

Stuur ons je scores met video URL vóór 1 januari 2021 en wij zullen je handmatig indelen in één van de vijf divisies. Let op: je scores voor Event 1 tellen niet mee op het leaderboard.

Geef je box op via info@thenationals.nl

Jouw tickets zijn gekoppeld aan het e-mailadres waarmee je deze hebt gekocht via de website. Jouw app-account moet gemaakt zijn met hetzelfde e-mailadres. Heb je nog geen tickets? Dan zie je de Events niet.

Hier mag je de workout een cijfer geven op een schaal van 1 tot 10.

Geef de juiste score door via https://jointhenationals.com/wijziging-score/

Na de deadline van het Placement Event wordt bekend gemaakt in welke divisie je zit. Tot die tijd kun je het Placement Event zovaak doen als je wilt.

Iedereen wordt na Event 1, ingedeeld in een divisie op basis van zijn of haar score. Je kunt dus niet van divisie wisselen.

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact met ons op via info@thenationals.nl

De enige competitie die telt

Join.
Compete
Win